M4 a dat de belea! Noul sau competitor ascunde sub capota un motor de Porsche

M4 a dat de belea! Noul sau competitor ascunde sub capota un motor de Porsche
  • Audi prezinta oficial noul RS5 Coupe
  • Sportiva germana ofera un V6 de 450 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente, cea de-a doua generatie a germanului Audi RS5 se mai poate lauda si cu un 0 - 100 km/h in 3.9 secunde.

Programata sa se desfasoara in perioada 9 - 19 martie, editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva vine cu doi noi rivali pentru primul M4 din istoria BMW.

Iar fiindca... cu bavarezul Alpina B4 S BiTurbo am facut deja cunostinta, urmatoarele randuri i le vom dedica exclusiv ultimei generatii a modelului Audi RS5 Coupe.

Anuntat in urma cu numai cateva momente, sportivul din Ingolstadt este pus in miscare de aceeasi motorizare V6 bi-turbo de 2.9 litri precum Porsche Panamera 4S.

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Spre deosebire insa de limuzina anterior mentionata, noul Audi RS5 Coupe anunta un plus de 10 cai putere, valorile maxime urcand in cazul de fata pana la 450 CP si 600 Nm.

De livrarea acestora catre toate cele patru roti se ocupa o cutie tiptronic cu opt trepte de viteza, primii 100 de kilometri pe ora venind astfel dupa doar 3.9 secunde.

Viteza maxima ramane in continuare limitata la 250 km/h, cu mentiunea ca poate creste pana la 280 kilometri pe ora multumita unui pachet optional botezat dynamic.

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Contracost sunt oferite, de asemenea, si plafonul din fibra de carbon, suspensia Dynamic Ride Control, franele carbon-ceramice sau diferentialul pentru puntea spate.

Estetic vorbind, modelul german iese in evidenta in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, combinate cu o evacuare dublua si un set de jante de pana la 20 inch.

Farurile cu matrice de LED-uri disponibile in mod optional, pragurile laterale proeminente, dar si eleronul posterior subtil promit sa atraga si ele privirile celor din jur.

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

La interior, noul Audi RS5 Coupe propune o combinatie de performanta, lux si tehnologile prin ceasurile de bord digitale si scaunele sport imbracate in piele Nappa.

Hotspot-ul Wi-Fi, afisajul pe parbriz ori cusaturile realizate sub forma de carouri si accentele omniprezente de fibra de carbon completeaza lista cu ingrediente magice.

Generatia cu numarul doi a modelului german de inalta performanta va ajunge la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la un pret de pornire de 80.900 euro.

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Audi RS5 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2017