Cine poate inlocui BMW-ul M4 mai bine decat un model Alpina?

Cine poate inlocui BMW-ul M4 mai bine decat un model Alpina?
  • Alpina a lansat modelul B4 S Bi-Turbo
  • Inlocuitorul M4-ului beneficiaza de mai multe modificari
  • Va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al bavarezilor de la BMW va aduce la Salonul Auto de la Geneva modelul B4 S Bi-Turbo, sau cu alte cuvinte cel mai viabil inlocuitor al sportivei M4. Acesta va fi oferit in 4 versiuni de caroserie, cu tractiune spate si integrala.

Atunci cand vine vorba de modificarea modelelor BMW, nemtii de la Alpina sunt de departe cei mai populari tuneri care sa duca treaba la bun-sfarsit. Astfel, dupa ce au prezentat noul B3 S Bi-Turbo, bazat pe cel mai nou Seria 3, a venit momentul acum sa facem cunostinta cu B4 S Bi-Turbo, un inlocuitor viabil al sportivei M4.

Alpina B4 S Bi-Turbo

La fel ca si fratele sau in 4 usi, B4-le propune o serie de modificari exterioare, inclusiv spoilere fata/spate redesenate, un eleron subtil pentru plafon, o grafica caracteristica tunerului german si un set de jante cu design de tip multispita.

Alpina B4 S Bi-Turbo

Detaliile din lemn si pielea de culoare deschisa au disparut din habitaclu si au fost inlocuite cu mai multe accesorii finisate in Piano Black, tapiterie din piele neagra, lumina ambientala rosie si un volan "clasic" cu emblema Alpina.

Alpina B4 S Bi-Turbo

Caracterul sportiv al noului B4 S Bi-Turbo este subliniat mai departe de o suspensie ajustabila, un sistem de racire mult mai eficient decat cel standard, frane supradimensionate, diferential cu alunecare limitata si nu in ultimul rand de cele doua turbine noi.

Puterea motorului de 3.0 litri a crescut la 440 de cai putere si 660 Nm cuplu, iar acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in doar 4.3 secunde. Viteza maxima difera in functie de tractiunea pentru care opteaza clientii, astfel versiunea cu tractiune pe puntea spate poate atinge 306 km/h, iar cea cu tractiune integrala se opreste la 301 km/h.

Alpina B4 S Bi-Turbo

Noua Alpina B4 S Bi-Turbo poate fi configurata in 4 variante de caroserie (sedan, cabrio, break sau coupe) si va fi disponibila in mai multe piete de desfacere, exceptie facand doar Statele Unite ale Americii unde aceasta versiune de performanta nu va putea fi comandata.

Alpina B4 S Bi-Turbo

Alpina B4 S Bi-Turbo

Alpina B4 S Bi-Turbo

Alpina B4 S Bi-Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Alpina B4 S Bi-Turbo
mai multe