Maserati GranCabrio Fendi - Lumea modei intalneste lumea auto

Maserati GranCabrio Fendi - Lumea modei intalneste lumea auto
Atunci cand lumea modei si cea auto isi dau intalnirea pentru realizarea unui proiect comun, rezultatul final nu poate fi altfel decat remarcabil. In sustinerea acestei afirmatii avem numeroase exemple, dintre care enumeram doar Fiat 500 by Gucci (ori Diesel), Lamborghini Murcielago LP640 Versace Edition, Bugatti Veyron Fbg par Hermes si, bineinteles, noul Maserati GranCabrio Fendi.
Distribuie pe Facebook
Urmand a debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, la editia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt, exclusivistul Maserati GranCabrio Fendi reprezinta o adevarata demonstratie de arta si maiestrie, sosita din partea unor artizani italieni, recunoscuti in special pentru atentia nemaiintalnita pe care o acorda detaliilor.

Mai pe indelete, impresionanta capodopera realizata de cei de la Maserati in colaborare cu Fendi se remarca inca de la prima aparitie prin linii si forme atragatoare, finisate intr-o nuanta unica botezata Grigio Fiamma Fendi. Lista cu atractii principale nu se opreste insa aici, ci continua cu jantele pe 20 inci ce ascund un sistem de franare cu etriere vopsite in galben.

Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor fi tratati cu piele de cea mai buna calitate, a carei configuratie da nastere unei atmosfere exclusiviste. De asemenea, nu lipsesc nici macar insertiile de lemn - ce se intind de-a lungul intregului cockpit, atingere finala fiind insa adusa de logo-urile celor doua companii italienesti - prezente fie la nivelul tetierelor, fie la nivelul scaunelor.

Maserati GranCabrio Fendi - Lumea modei intalneste lumea auto

Sub capota, noua opera de arta ce poarta cu mandrie numele de Maserati GranCabrio Fendi beneficiaza de acelasi propulsor V8 de 4.7 litri precum versiunea standard. Pe scurt, asta inseamna ca cel aflat la volan are la dispozitie undeva in jurul a 440 cai putere la 7.000 rpm si 490 Nm la 4.750 rpm - valori transmise exclusiv rotilor spate prin intermediul unei cutii cu automate in sase trepte, realizata de cei de la ZF. Drept urmare, exclusivistul cabriolet accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 5.3 secunde, viteza maxima fiind de aproximativ 283 km/h.

La final, tinem sa reamintim ca noul Maserati GranCabrio Fendi va fi dezvaluit in premiera mondiala in luna septembrie, la Frankfurt Motor Show 2011. Pretul ramane momentan un mister, lucru valabil si pentru numarul de exemplare ce urmeaza a fi construite.

Maserati GranCabrio Fendi - Lumea modei intalneste lumea auto

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 August 2011