Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major. Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top

Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major. Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top
  • Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major
  • Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 de km/h nu depaseste 4.0 secunde.

La mai bine de doua luni si jumatate de la publicarea primelor fotografii oficiale ale noului F-Pace Facelift, Jaguar a dat publicitatii primele imagini si detalii specifice versiunii imbunatatite a modelului de performanta SVR. Acompaniata in continuare de o motorizare cu opt cilindri in V si compresor mecanic, respectiva masina vine cu 550 de cai si aproximativ 700 de Nm pe ambele punti, potrivit comunicatului de presa.

Oferit in compania unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, acelasi motor de cinci litri, pe benzina, se mai face vinovat si de o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar patru secunde.

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Seria vestilor bune continua cu valoarea din dreptul vitezei de top, acolo unde noul Jaguar F-Pace SVR Facelift isi va intampina potentialii clienti si cumparatori alaturi de un 286 km/h. Special pentru amatorii de cifre si numere din Europa, consumul mediu de carburant se ridica, cel putin in situatia de fata, la 12.2 litri la 100 de kilometri, care corespunde unor emisii de dioxid de carbon de 275 de grame per kilometru.

Pe plan estetic, impozantul model cu motor V8 de cinci litri si 550 de cai putere a pregatit inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj cu design unic si diametrul de pana la 22 de inch.

Evacuarea cvadrupla si pragurile laterale proeminente completeaza, alaturi de alte cateva detalii, reteta specifica departamentului exterior, versiunea de top a gamei Jaguar F-Pace Facelift pregatind cateva elemente unice si la nivel de pachet interior. Precum volan sport in trei spite, scaune cu tetiere integrate si, in cazul care mai era nevoie de o asemenea precizare, un display curbat cu functie touchscreen, de 11.4".

Intr-un final, despre modelul prezentat chiar in cursul zilei de astazi mai trebuie precizat si ca poate fi deja comandat, cel putin pe piata din Marea Britanie, la un pret de pornire de 77.595 de lire sterline.

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Jaguar F-Pace SVR Facelift
mai multe