Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major. Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top. Cat costa in Romania

Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major. Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top. Cat costa in Romania
  • Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major
  • Noul model ofera 550 de cai si 4x4 in versiunea de top
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 21 de inch. Plus tapiterie din piele si scaune cu functie de ventilatie.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta recent, in 2020, printr-un binemeritat facelift, prima generatie a masinii oferite de Jaguar sub denumirea de F-Pace se vinde la momentul de fata - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta de performanta pe nume SVR, comercializata alaturi de o motorizare V8 cu compresor mecanic, de cinci litri si 550 de cai.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 107.000 euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala, daca mai trebuia precizat.

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, versiunea SVR a noului Jaguar F-Pace Facelift are nevoie de doar patru secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza maxima urca pana la 286 de kilometri pe ora. Aceeasi varianta de performanta a masinii gandite pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X3 mai are de anuntat si un consum mediu de carburant de 12.2 litri la 100 de kilometri.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 107.000 euro, dupa cum precizam si anterior, respectiva reteta cuprinde inclusiv unele elemente restilizate pentru un plus de agresivitate. Atat la exterior, cat si in interior.

Versiunea de performanta a noului Jaguar F-Pace Facelift se mai poate lauda si cu o echipare standard extrem de bogata - compusa din blocuri optice cu LED. Dar si din jante cu diametrul de 21 de inch, tapiterie din piele, scaune fata cu actionare electrica si functii de memorare a pozitiei, de incalzire si ventilatie, bancheta spate incalzita, sistem de infotainment cu display de 11.4 inch, Apple CarPlay si Android Auto, instalatie audio de inalta fidelitate - de la Meridian. Etc.

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Jaguar F-Pace SVR Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Jaguar F-Pace SVR Facelift
mai multe