Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce

Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
  • Masina asta iti va face pielea de gaina
  • Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor cu opt cilindri in V si o capacitate de 6.2 litri, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 800 de cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin liniile si formele clasice ale caroseriei inspirate de legendarul Dodge Charger din 1968, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch de la Forgeline - condimentate cu un design in cinci spite duble, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

eXoMod C68 Carbon

Proiectul specialistilor companiei eXoMod, urmatorul Dodge Challenger SRT Hellcat ofera, la nivelul departamentului exterior, atat o capota ventilata a motorului, cat si un sistem de evacuare montat central, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele, cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc nici scaunele cu actionare electrica, sistemul multimedia cu display tactil ori climatizarea automata - toate pastrate de la modelul donor, asamblat anul trecut.

Disponibil in schimbul unei sume de aproximativ 345.000 de dolari, acelasi muscle car cu design retro, dar tehnologie moderna se mai poate lauda - intr-un final, si cu o motorizare pe masura: un V8 de 6.2 litri, plus 807 CP, pe benzina. Livrat alaturi de un compresor mecanic si o cutie automata - mai mult sau mai putin surprinzator.

Dodge Challenger SRT Hellcat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze eXoMod C68 Carbon
mai multe