Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde.

Prezentata publicului larg la inceputul anului 2019, mult anticipata varianta cu alura de Coupe a noului Porsche Cayenne a primit, zilele acestea, o noua versiune de top. Comercializata sub indicativul Turbo GT, respectiva masina impresioneaza in special prin performantele din dotare.

Acompaniata de o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 4.0 litri, pe benzina, configuratia cu pricina se traduce inclusiv prin 640 de cai putere pe ambele punti, daca mai trebuia precizat.

Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche Cayenne Turbo GT

De asemenea, aceeasi fisa tehnica a noului Porsche Cayenne Turbo GT cuprinde si un cuplu maxim de 850 de Newton-Metri, plus o cutie Tiptronic S cu opt rapoarte. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde, aparent.

Seria vestilor bune continua cu timpul de 12.2 secunde necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 200 de kilometri pe ora, pe cand valoarea din dreptul vitezei de top urca pana la pragul de 300 de kilometri pe ora.

Oferita la preturi care pornesc de la putin peste 196.000 de euro, noua versiune de top a gamei Porsche Cayenne Coupe vine, la exterior, alaturi de numeroase detalii restilizate pentru o doza extra de agresivitate. Precum prizele supradimensionate de aer de la nivelul spoilerului fata.

Varianta Turbo GT a respectivei masini se mai poate lauda, de asemenea, si cu un difuzor masiv pentru spoilerul spate, cu jante pe 22 de inch, plafon din carbon si o evacuare centrala, printre multe altele.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele si alcantara. Plus cusaturi contrastante, scaune fata cu suport lateral marit, bancheta spate cu locuri individuale, ceasuri de bord partial digitale, turometru revizuit, praguri iluminate etc.

Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche Cayenne Turbo GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Porsche Cayenne Turbo GT
mai multe