Masina care le da fiori marcilor germane de lux a primit o editie super-speciala. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!

Masina care le da fiori marcilor germane de lux a primit o editie super-speciala. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!
  • Masina care le da fiori marcilor germane de lux a primit o editie super-speciala
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!
Distribuie pe Facebook

Oferita intr-un numar extrem de redus - de numai 25 de exemplare, respectiva creatie se remarca in special prin nuanta aurie, cu finisare mata, de la nivelul caroseriei.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la jumatatea toamnei lui 2017, impresionanta masina comercializata sub denumirea de Polestar 1 se apropie rapid de sfarsitul carierei sale. Inainte insa de a-si lua adio de la fani si industrie, respectiva creatie a primit o noua versiune speciala.

Botezata simplu, dar extrem de sugestiv Gold Edition, varianta prezentata cu ocazia evenimentului Auto Shanghai - aflat in plina desfasurare, se remarca in special prin nuanta aurie, cu finisare mata, de la nivelul caroseriei.

Polestar 1 Gold Edition

Reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde inclusiv etriere oferite intr-o configuratie similara, plus nenumarate accente de negru, in timp ce meniul de la interior a pregatit si el, la randul lui, o combinatie de negru si auriu. Plus tapiterie din piele, cusaturi contrastante si ornamente din fibra de carbon.

Sub capota, noua versiune speciala a masinii comercializate sub denumirea de Polestar 1 nu aduce niciun fel de imbunatatire - sub capota variantei Gold Edition fiind instalat tot un sistem de propulsie de tip PHEV.

Compusa dintr-un benzinar de doi litri, cu compresor si turbina, la care se adauga doua motoare electrice, respectiva solutie se traduce printr-o putere totala de 609 CP. Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul cuplului maxim, transmisia automata cu opt rapoarte livrand rotilor de pe ambele punti 1.000 Nm.

Polestar 1 Gold Edition

Polestar 1 Gold Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Polestar 1 Gold Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2021