Masina care le da fiori nemtilor

Masina care le da fiori nemtilor
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Aceasta vine cu 682 de cai si 885 de Newton-Metri pe ambele punti
Distribuie pe Facebook

Pusa in miscare de un motor cu opt cilindri in V si o capacitate de 6.2 litri - acompaniat de un compresor mecanic pentru o doza extra de performanta, respectiva creatie vine cu 682 de cai si 885 de Newton-Metri. Valori maxime livrate exclusiv rotilor de pe ambele punti, daca mai trebuia cumva mentionat.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, la finalul iernii lui 2019, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de compania Cadillac sub denumirea de Escalade se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - pentru prima data in istorie, si o versiune de performanta pe nume Escalade-V, comercializata alaturi de o unitate V8.

Insotita de un compresor mecanic si o capacitate cilindrica uriasa, de 6.2 litri - dupa cum precizam inclusiv anterior, respectiva motorizare lucreaza impreuna cu o cutie automata in zece rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 682 de cai si 885 de Newton-Metri. Prin urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.4 secunde, aparent.

Fisa cu specificatii tehnice continua, deloc surprinzator, cu o suspensie adaptiva pe aer echipata cu amortizoare magnetoreologice, cu discuri de franare de dimensiuni generoase si un diferential cu alunecare limitata controlat electronic - potrivit unui comunicat de presa. In plan vizual, prima generatie a super masinii comercializate de compania Cadillac sub nume de Escalade-V se lauda si cu jante pe 22 de inch.

Respectiva reteta cuprinde, oarecum inutil de adaugat, si un set de praguri laterale, si o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate - acestea fiind acompaniate, de cealalta parte a portierelor, in cabina, de un volan multifunctional in trei spite si ceasuri de bord digitale cu design unic. Din peisaj nu lipsesc nici echipamentele de mare lux, precum scaunele cu functie de masaj sau instalatia audio AKG.

Cadillac Escalade-V

Cadillac Escalade-V

Cadillac Escalade-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Cadillac Escalade-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2022