Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.6 secunde. Potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului larg cu numai cinci zile in urma, chiar la inceputul acestui an, cea mai recenta iteratie a impresionantului model pe care Mercedes il ofera sub denumirea de GLE isi va intampina cumparatorii, oarecum inutil de mentionat, intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor isi va face loc, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub indicativul 450 d 4Matic, propunerea specifica respectivului SUV culminand cu motorizarea de sub capota.

Mercedes GLE Facelift

Este vorba, mai exact, despre un propulsor cu sase cilindri in linie, plus o capacitate de 2.989 de centimetri cubi, proiectata special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 367 de cai putere si 750 de Newton-Metri. Motorizarii de trei litri i se alatura un sistem mild-hybrid de 20 CP si 200 Nm, astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedale de acceleratia la podea, intr-un timp de doar 5.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora.

Reteta caracteristica celei mai impresionante variante diesel a noului Mercedes GLE Facelift cuprinde inclusiv un consum mediu de carburant de circa 7.6 - 8.6 de litri la 100 de kilometri, valori corespunzatoare unor emisii de dioxid de carbon de 199 - 226 de grame per kilometru. Din nefericire, pretul de vanzare al versiunii cu pricina nu ramane, la momentul decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa din peisaj nu lipsesc, conform oficialilor nemti, nici cutia automata cu un numar de noua rapoarte ori tractiunea integrala 4Matic.

Mercedes GLE Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes GLE Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2023