Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii trecute, cea de-a doua generatie a germanului Mercedes GLC Coupe isi intampina cumparatorii, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune comercializata sub indicativul 300 d 4Matic, respectivul produs bucurandu-se de serviciile unui agregat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.993 de centimetri cubi. Condimentat cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, propulsorul mentionat si anterior mizeaza pe o transmisie automata cu noua rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu 292 de cai putere, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 6.4 secunde.

Oferita si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la o suma de 75.570 de euro, reteta in cauza cuprinde inclusiv o viteza de top de aproape 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre doar 5.5 si 6.1 litri la 100 de kilometri, conform fisei cu specificatii tehnice. In ceea ce priveste echiparea standard, printre elementele disponibile fara costuri suplimentare au reusit sa isi faca loc, potrivit configuratorului local, si farurile cu LED, cu precizarea ca din piesaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune, nici jantele din aliaj, caracterizate de un diametru de 19 inch, camera video pentru deplasarea in marsarier, instrumentele de bord digitale, display-ul central de dimensiuni generoase, scaunele cu functie de incalzire, bancheta rabatabila fractionat, difuzoarele de inalta fidelitate ori tapiteria din piele sintetica, combinata cu detalii din microfibra.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2023