Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.6 secunde

Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.6 secunde
  • Masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Viteza maxima urca, in schimb, pana la 280 de kilometri pe ora, potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de GLE se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta AMG 63 S 4MATIC+, cu un motor V8 bi-turbo de patru litri si undeva in jurul a 612 cai putere.

Fisa cu specificatii tehnice a masinii de 2.420 de kilograme continua cu un sistem micro-hibrid care ofera alti 22 de cai putere, o transmisie automata cu noua trepte de viteza si, nu in ultimul rand, un sistem inteligent de tractiune integrala cu functie de vectorizare a cuplului.

Respectiva formula se traduce, conform oficialilor companiei producatoare, printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.8 secunde. In realitate insa, noul Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ reuseste sa duca la bun sfarsit misiunea mentionata anterior intr-un timp de numai 3.6 secunde, trecandu-si astfel numele pe o lista exclusivista a SUV-urilor mai rapide in lumea reala decat pe hartie.

Daca vine vorba, de cealalta parte, despre partea vizuala, spoilerele agresiv stilizate nu reprezinta decat inceputul, lista atractiilor principale continuand cu evacuarea cvadrupla si jantele supradimensionate din aliaj, acompaniate de un volan cu parte inferioara plata si scaune sport.

Distribuie pe Facebook
mai multe