Mercedes pune tunurile pe BMW. Nemtii prezinta oficial noul GLE63 AMG

  • Mercedes prezinta oficial noua generatie GLE63 AMG
  • Versiunea de top ofera un V8 cu pana la 634 CP
  • Sprintul pana la 100 km/h dureaza cel mult 4 secunde
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, automobilul companiei din Stuttgart ofera un motor V8 cu pana la 634 CP.

Versiunea Maybach a noului GLS nu este singura lansare aranjata de Mercedes pentru acest sfarsit de an. Seria premierelor internationale pregatite de nemti continua cu cea de-a doua generatie a modelului GLE63 AMG.

Prezentat cu ocazia evenimentului LA Auto Show 2019, aflat in plina desfasurare, SUV-ul de performanta al companiei din Stuttgart este disponibil la vanzare in doua variante de putere.

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Ambele folosesc un V8 bi-turbo de patru litri si 571 ori 612 CP, oferit alaturi de o functie EQ Boost care promite, pentru scurte perioade de timp, alti 22 CP. Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza cel mult de 4 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, generatia cu numarul doi a modelului GLE63 AMG de la Mercedes promite o incursiune pana la 280 km/h, potrivit primelor detalii date publicitatii.

Daca mai era nevoie de precizat, o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala sunt standard in cazul fata. Nemtii au mai pregatit, totodata, si o suspensie mai joasa, plus frane supradimensionate.

Estetic vorbind, noul SUV de performanta al companiei din Stuttgart propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, dar si jante uriase din aliaj, cu design unic.

O evacuare cvadrupla si celebra grila a radiatorului cu lamele verticale, botezata Panamericana, completeaza pachetul exterior. La interior, volanul cu parte inferioara plata si scaunele sport se numara printre principalele atractii.

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Mercedes GLE63 AMG S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes GLE63 AMG S
mai multe