Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde

Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde
  • Masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la peste 174.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu mai bine de 11 luni in urma, chiar in prima jumatate a toamnei anului 2019, cea dintai generatie a masinii comercializate de BMW sub denumirea de M8 Gran Coupe stie cu siguranta cum sa impresioneze. Pusa in miscare de o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine, care livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 de cai putere, respectiva creatie are nevoie de doar 3.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Opteaza insa pentru pachetul Competition disponibil in mod optional, contracost, iar situatia in cauza se indreapta catre un punct oarecum atipic pentru o berlina de peste doua tone: multumita unitatii de 4.4 litri, ce dezvolta acum nu mai putin de 625 de cai putere (plus 750 de Nm), celebra ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in 3.2 secunde.

In lumea virtuala, fie acum vorba intre noi. Daca vine totusi vorba despre cum stau lucrurile in lumea reala, ei bine... cea dintai generatie a masinii comercializate de BMW sub denumirea de M8 Gran Coupe este o idee subevaluata de catre oficialii companiei productoare, in conditiile in care masuratorile publicatiei Carwow au indicat ca respectiva creatie reuseste sa finalizeze proba 0 - 96 de kilometri pe ora in exact trei secunde, in timp ce sfertul de mila este parcurs in 10.89 secunde.

Pentru a putea experimenta performantele anterior mentionate, cumparatorii din Romania vor fi nevoiti sa achite o nota de plata ce porneste de la 174.624 de euro, cu mai bine de 17.000 de euro reprezentand costul pachetului Competition - ce mai include si jante din aliaj cu design specific, pe 20 de inch, sistem de evacuare M Sport, suspensie special reglata etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe