Masina cu motor central a francezilor a primit o noua versiune. Tapiteria din piele si sistemul audio de la Focal sunt standard

Masina cu motor central a francezilor a primit o noua versiune. Tapiteria din piele si sistemul audio de la Focal sunt standard
  • Masina cu motor central a francezilor a primit o noua versiune
  • Tapiteria din piele si sistemul audio de la Focal sunt standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu motorizarea de 1.8 litri si putin peste 290 de cai putere, capabila sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.4 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, in cadrul editiei cu numarul 87 a celebrului Geneva International Motor Show, versiunea moderna a clasicului Alpine A110 a primit, zilele acestea, o noua varianta. Comercializata sub denumirea de Legende GT, respectiva masina se remarca numaidecat prin nuanta Mercury Silver cu finisare mata, clientii putand opta insa in continuare si pentru o caroserie Abyss Blue.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele Grand Prix pe 18 inch si etrierele vopsite in auriu, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv tapiterie din piele neagra sau maronie, plus oranemente din fibra de carbon.

Alpine A110 Legende GT

Disponibila, cel putin pe piata din Franta, la un pret net de 71.600 de euro, aceeasi editie Legende GT a noului Alpine A110 se mai poate lauda si cu scaune un set de scaune din gama Sabelt Comfort, dar si cu o instalatie audio de la Focal. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici senzorii de parcare fata si spate, plafonul imbracat intr-o microfibra Dinamica sau camera video pentru marsarier, potrivit primelor detalii si informatii oficiale.

Comercializata intr-o editie limitata la numai 300 de exemplare, respectiva masina se bucura de serviciile unui benzinar turbo de 1.8 litri si 292 de cai putere, livrat la pachet alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Asa se face ca, atunci cand vine vorba despre performante, impresionanta masina pe nume Alpine A110 Legende GT reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.4 secunde. Lista atractiilor principale continua cu timpul de circa 12.6 secunde necesar parcurgerii sfertului de mila si viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, dupa cum anunta un comunicat oficial de presa publicat, recent, de compania producatoare.

Alpine A110 Legende GT

Alpine A110 Legende GT

Alpine A110 Legende GT

Alpine A110 Legende GT

Alpine A110 Legende GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Alpine A110 Legende GT
mai multe