Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri. Plus jante din aliaj pe 18 inch, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si ceasuri de bord digitale - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, cea mai recenta iteratie a celebrei masini vandute de Ford sub numele de Fiesta ST a fost lansata de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la suma de 25.400 de euro, potrivit datelor regasite pe site-ul importatorului local.

Acompaniata de un motor turbo cu trei cilindri si capacitatea de 1.5 litri, respectiva reteta promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in doar 6.5 secunde. Multumita unui set de valori ce cuprinde inclusiv 200 CP.

Ford Fiesta Facelift

Dezvoltata pentru a proiecta impotriva unor produse precum Hyundai i20 N, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, cea mai recenta iteratie a celebrei masini vandute de Ford sub numele de Fiesta ST a mai pregatit si o cutie manuala in sase trepte. Plus diferite detalii stilizate pentru un maxim de sportivitate.

Respectiva reteta cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de bogata - cu suma de 25.400 de euro aducand cu sine si faruri cu matrice de LED-uri, senzori de parcare spate si jante din aliaj pe 18 inch. Acestora li se alatura, printre altele, si un display central de opt inch.

Cea mai recenta iteratie a celebrei masini vandute de Ford sub numele de Fiesta ST mai ofera - fara costuri suplimentare, si scaune fata cu suport lateral marit, ceasuri de bord digitale si configurabile, incarcare wireless a telefonului mobil, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sase difuzoare. S.a.m.d.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Fiesta Facelift
mai multe