Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a postat un VIDEO nou

Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a postat un VIDEO nou
  • Motor de 1.6 litri, derivat din Formula 1
  • Patru motoare electrice
  • Productie limitata la 275 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes-Benz au publicat cu un clip video nou cu un prototip al extremului AMG One in actiune. Super masina este momentan testata pe un circuit din Germania.

In urma cu ceva timp, Mercedes-Benz anunta lansarea unei masini cu totul si cu totul speciale. Este vorba despre asa-numitul AMG One, un hypercar cu un sistem de propulsie derivat din cel folosit de compania germana in Formula 1.

Unitatea de 1.6 litri turbo, ajutata de patru motoare electrice, dezvolta sub capota acestui AMG One nu mai putin de 1000 de cai putere, suficient pentru a atinge 200 de km/h in mai putin de 6 secunde si o viteza maxima de peste 350 km/h.

Inginerii continua sa lucreze la dezvoltarea si calibrarea prototipului - chiar daca pandemia de SARS-CoV-2 i-a fortat sa amane cateva teste - iar Mercedes-Benz a publicat acum un clip video in care putem vedea super masina in actiune pe un circuit din Germania.

Potrivit sefului Daimler, Ola Kallenius, noul Mercedes-AMG One este foarte aproape de intrarea in productie, in contextul in care dezvoltarea se apropie de final iar masina functioneaza deja la 100% din capacitate.

Livrarile vor debuta anul viitor iar productia va fi limitata la doar 275 de exemplare, vandute la nivel global. Pretul unuia porneste de la 2.2 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020