Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a publicat un nou material video

Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP. Compania producatoare a publicat un nou material video
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP: compania producatoare a publicat un nou material video
  • Varianta finala ar putea ajunge pe strazi chiar in cursul anului viitor, daca totul decurge conform planului
Distribuie pe Facebook

Varianta finala ar putea ajunge pe strazi chiar in cursul anului viitor, in cazul in care planurile actuale nu vor suferi nicio modificare.

Lansata cu surle si trambite in toamna lui 2017, masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP la care specialistii diviziei Mercedes-AMG lucreaza de zor este tot mai aproape de productia de serie. Asteptata sa ajunga pe strazi chiar in cursul anului viitor, versiunea finala a extremului Project One a intrat intr-o noua faza de testare si dezvoltare, inginerii primind in cele din urma acceptul din partea conducerii de a pune treaba intreaga putere maxima a sistemului de propulsie din Formula 1.

Cu aceasta ocazie, biroul de presa al companiei din Affalterbach a publicat inclusiv un material video cu mai multe prototipuri in actiune, ce surprinde - spre deliciul amatorilor - si sunetul evacuarii montate central in partea din spate a caroseriei.

Daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare, varianta finala a extremului Mercedes AMG Project One va gazdui sub capota un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri si nu mai putin de patru motoare electrice, puterea maxima la apasarea brutala a pedalei de acceleratie urmand a urca pana la 1000 CP, evident. Suficient pentru ca sprintul de la 0 la 200 km/h sa coboare sub pragul celor sase secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale oferite publicului larg.

Productia extremei masini va fi limitata la un numar de numai 275 de exemplare, dupa cum precizam inclusiv anterior, fiecare comercializat in compania unei sume minime de 2.275 de milioane de euro - inainte de costul dotarilor optionale.

Mercedes AMG One - Poze noi

Mercedes AMG One - Poze noi

Mercedes AMG One - Poze noi

Mercedes AMG One - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe