Masina cu motor de 2.0 litri si 1.700 CP. Compania producatoare publica imagini nemaivazute pana acum de la interior

  • Prima mega-sportiva cu patru locuri si tractiune integrala din istoria Koenigsegg ni se arata in noi imagini
  • Impresionanta Gemera ofera trei motoare electrice si o unitate bi-turbo de doi litri, din seria Freevalve
  • Lista cu bunatati cuprinde inclusiv o putere maxima de 1.700 CP si un sprint de la 0 la 100 km/h in 1.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Oferita intr-o editie limitata la doar 300 de exemplare, prima mega-sportiva cu patru locuri si tractiune integrala din istoria Koenigsegg costa undeva in jurul a 1.7 milioane de dolari.

Lansata cu surle si trambite chiar la inceputul acestei primaveri, prima mega-sportiva cu patru locuri si tractiune integrala din istoria Koenigsegg raspunde la numele de Gemera si iese numaidecat in evidenta prin linia alungita a plafonului si portierele de dimensiuni generoase. Seria atractiilor exterioare continua cu jantele realizate din fibra de carbon si evacuarea montata in partea superioara a capotei motorului...

... in timp ce lista ingredientelor interioare culmineaza cu cele patru scaune individuale si consola centrala ce le desparte, care gazduieste nici mai mult, nici mai putin de opt suporturi (climatizate) pentru pahare.

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

O adevarata minune a tehnologiei moderne, aceeasi prima mega-sportiva cu patru locuri si tractiune integrala din istoria Koenigsegg se mai poate lauda si cu camere video pe post de oglinzi retrovizoare. Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici display-urile supradimensionate, tapiteria din piele si / sau alcantara, incarcarea wireless a telefonului mobil ori climatizarea automata si sistemul audio cu 11 difuzoare, de exemplu.

Sub capota, noua Gemera mizeaza pe o combinatie cu trei motoare electrice si o unitate bi-turbo de doi litri, in trei cilindri, din seria Freevalve, ce livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 1.700 de cai putere.

Asa se face ca prima mega-sportiva cu patru locuri si tractiune integrala din istoria Koenigsegg are nevoie de doar 1.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima este de aproximativ 400 km/h. Intr-un final, fisa tehnica a impresionantei masini construite in numai 300 de exemplare, fiecare disponibil pentru 1.7 milioane de dolari, se incheie cu autonomia de 1.000 de kilometri.

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Koenigsegg Gemera - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Koenigsegg Gemera - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2020