Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP. Primele detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP. Primele detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP
  • Primele detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul anului curent, potrivit mai multor voci si surse.

La jumatatea acestei saptamani, oficialii diviziei Mercedes-AMG au publicat primele informatii si detalii referitoare la sistemul de propulsie al mult anticipatului GT73 e. Compusa dintr-un benzinar V8 de patru litri, cu doua turbine in dotare, si un motor electric cu propria cutie de viteze, respectiva reteta ofera peste 816 CP si 1.000 Nm pe ambele punti - daca mai era nevoie, inca o data, de mentionat.

Solutia aleasa pentru viitoarea versiune de top a gamei Mercedes-AMG GT 4-door Coupe, care se va traduce printr-un timp mai mic de trei secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu reprezinta singura noutate interesanta anuntata de divizia de performanta a companiei din Stuttgart.

Ba din contra: aceiasi oficiali ai diviziei Mercedes-AMG au mai publicat, la jumatatea saptamanii curente, inclusiv primele informatii si detalii referitoare la sistemul de propulsie al mult anticipatului C63. Compusa dintr-un benzinar I4 de doi litri, cu o turbina electrica in dotare, si un motor electric cu, din nou, propria cutie de viteze, respectiva reteta ofera 550 CP pe ambele punti, potrivit zvonurilor anterioare.

Daca mai era nevoie, inca o data, de mentionat, solutia aleasa pentru viitoarea versiune de top a gamei Mercedes C-Class, care se va traduce printr-un timp mai mic de patru secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, va mai cuprinde si o transmisie automata cu noua rapoarte.

Mercedes-AMG C63 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-AMG C63 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021