Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP, surprinsa pentru prima oara in teste. Poze reale

Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP, surprinsa pentru prima oara in teste. Poze reale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Data lansarii oficiale nu ramane, pentru moment, decat un mister
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale nu ramane, pentru moment, decat un mister, insa mai multe voci sustin ca aceasta a fost programata chiar pentru 2021.

Anuntata in urma cu aproximativ patru saptamani si intrata, recent, in productia de serie, cea mai recenta generatie a gamei Mercedes C-Class nu va fi disponibila, la vanzare, decat in compania unor motorizari cu patru cilindri in linie. Asemeni lui Volvo S60, dar extrem de diferit fata de ce ofera Audi A4 si BMW Seria 3.

O astfel de caracteristica va insoti chiar si versiunea de performanta comercializata sub indicativul 63 AMG, cu mentiunea ca unitatea I4 de doi litri de sub capota isi va intampina clientii alaturi de o turbina electrica si undeva in jurul a 420 CP, pare-se.

Urmatoarea generatie a masinii cunoscute publicului larg sub numele de C63 AMG va mai primi din partea inginerilor Mercedes si un motor electric de 200 CP, dar si un starter generator integrat. In total, varianta conceputa special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi RS4 si BMW M3 va oferi pana la 550 CP.

Lista atractiilor principale va continua aparent, cel putin in cazul de fata, cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului si chiar un Drift Mode, spre marea bucurie a amatorilor.

Surprinsa complet camuflata in teste, viitoarea generatie a gamei Mercedes C63 AMG ar putea debuta oficial inainte de sfarsitul anului 2021. Acompaniata de o fisa cu specificatii tehnice care cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 km/h in circa 3.5 secunde si o viteza maxima de 290 km/h, potrivit unor zvonuri si speculatii.

In ceea ce priveste partea estetica, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi RS4 si BMW M3 este asteptata sa se remarce printr-un set de spoilere agresiv stilizate, jante supradimensionate si diferite accesorii interioare.

Mercedes-AMG C63 - Poze spion

Mercedes-AMG C63 - Poze spion

Mercedes-AMG C63 - Poze spion

Mercedes-AMG C63 - Poze spion

Sursa Foto: Auto Motor und Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes-AMG C63 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2021