Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Cat costa

Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Cat costa
  • Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive, cu matrice de LED-uri. Plus un display central cu o diagonala uriasa, de 13.2 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, inca din ultima jumatate a toamnei trecute, cea mai recenta iteratie a celebrei compacte vandute de Ford sub denumirea de Focus isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele variante puse de americani la dispozitia potentialilor cumparatori se regaseste - daca mai trebuia cumva precizat, si o savoare destinata amatorilor de inalta performanta, meniul caracteristic sportivei comercializate sub indicativul Focus ST culminand cu motorizarea de sub capota: un benzinar turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.261 de centimetri cubi.

Ford Focus Facelift

Disponibila la preturi care pornesc - in Germania, de la circa 42.300 de euro, reteta specifica aromei mentionate anterior, in randurile de mai sus, continua cu un total de 280 de cai putere si 415 Newton-Metri, de livrarea valorilor in cauza catre rotile de la nivelul puntii fata ocupandu-se o cutie manuala cu sase rapoarte ori, optional, pentru un plus de pana la 2.000 de euro, o transmisie automata cu sapte rapoarte. Indiferent insa de optiunea aleasa, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 5.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, nestingherit, incursiunea pana la o viteza de 250 de kilometri pe ora - dupa spusele companiei producatoare.

Aceeasi creatie pe nume Ford Focus ST se mai poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si cu o echipare standard extrem de impresionanta, respectiva serie debutand cu o pereche de faruri adaptive, cu matrice LED-uri. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, nici setul de jante cu diametrul de 19 inch, spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente, camera video pentru mersul cu spatele, volanul cu trei spite si parte inferioara plata, suspensia sport, scaunele cu suport lateral marit, tapiteria realizata din piele sintetica, eterierele de culoare rosie, instrumentele de bord digitale si configurabile, display-ul central de 13.2 inch.

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2022