Masina cu motor de 2.5 litri si 400 CP. Galerie foto completa

Masina cu motor de 2.5 litri si 400 CP. Galerie foto completa
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 400 CP
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.8 secunde - un record pentru clasa compacta.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an - in aceeasi zi cu versiunea de caroserie in cinci portiere, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de compania Audi sub numele de RS3 Sedan a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea celebrului producator german din Bavaria a oferit - recent, circa 100 de fotografii ale berlinei cu motor de 2.5 litri si 400 CP.

Audi RS3 Sedan - Galerie foto

Audi RS3 Sedan - Galerie foto

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la suma de 65.700 de euro, respectiva reteta pune la dispozitia clientilor sai si o cutie cu dublu ambreiaj, automata, in sapte rapoarte, si un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului pentru un maxim de performanta.

Asa se face ca printre experientele cu care proaspat lansatul Audi RS3 Sedan isi va surprinde cumparatorii se regaseste si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp record pentru segmentul masinilor de clasa compacte, de numai3.8 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre viteza de top, aceasta urca pana la 290 de kilometri pe ora - cu pachetul dynamic plus.

In ceea ce priveste departamentul stilistic, impresionanta aroma este insotita si de spoilere agresiv stilizate, de aripi proeminente, jante pe 19 inch - care gazduiesc, in mod optional, discuri ceramice, volan cu design in trei spite si o parte inferioara plata, scaune sport, instrumente de bord digitale cu aspect unic s.a.m.d.

Audi RS3 Sedan - Galerie foto

Audi RS3 Sedan - Galerie foto

Audi RS3 Sedan - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (100) Poze Audi RS3 Sedan - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2022