Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic mai gazduieste si o cutie automata cu zece rapoarte, dar si un sistem de tractiune spate.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, actuala generatie a gamei comercializate de Ford sub numele de Explorer se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta ST cu toate puterea pe rotile spate, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Nota de plata nu reprezinta decat un mare mister, insa propulsia este asigurata in continuare de un motor cu sase cilindri in V, pe benzina, si doua turbine.

Ford Explorer ST cu tractiune spate

Insotita de o capacitate de trei litri, respectiva unitate se bucura, la randul ei, de o transmisie automata cu zece rapoarte. Valorile maxime ale propulsorului Ecoboost au ramas neschimbate, versiunea cu tractiune spate a primului Ford Explorer ST din istoria bucurandu-se, asemeni variantei AWD, de 400 CP, precizeaza compania producatoare.

Valorea specifica vitezei de top, dar si timpul caracteristic sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, sunt si ele o necunoscuta.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea estetica, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj de dimensiuni generoase deschid lista atractiilor principale. Seria vestilor bune continua cu etrierele rosii si scaunele cu suport lateral marit de la interior, potrivit primelor informatii oferite de Ford.

Ford Explorer ST cu tractiune spate

Ford Explorer ST cu tractiune spate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Explorer ST cu tractiune spate
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 August 2021