Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu prindere centrala. Plus suspensie PASM si scaune sport imbracate in microfibra Race-Tex, printre altele.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii anului 2021, mult anticipata versiune GTS a noului Porsche 911 a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. In trei variante diferite de caroserie: Coupe, Cabrio si Targa, asa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale.

Disponibila la preturi incepand de la aproape 148.000 de euro, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un benzinar de trei litri, cu sase cilindri, plus doua turbine. Puterea maxima: 480 CP pe rotile spate sau ambele punti, in functie de alegerea cumparatorului.

Porsche 911 GTS

Porsche 911 GTS

Aceeasi versiune GTS a noului Porsche 911 a mai pregatit doua optiuni, totodata, si la nivel de cutie. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie pentru clienti se va da intre o transmisie manuala cu sapte rapoarte si una automata, de tip DCT, cu opt trepte de viteza, potrivit primelor informatii si detalii.

Cu pedala de acceleratie la podea, prin urmare, respectiva masina poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora inclusiv intr-un timp de doar 3.3 secunde. Viteza maxima depaseste 300 de kilometri pe ora, indiferent de varianta de caroserie, dar si de ceilalti factori: tractiune, cutie.

Mult anticipata versiune GTS a noului Porsche 911 se bucura, in standard, de faruri cu LED, jante cu prindere centrala, evacuare sport. Aceeasi lista cu echipamente si dotari oferite fara costuri suplimentare cuprinde si o suspensie PASM, plus scaune imbracate in microfibra Race-Tex, printre altele.

Porsche 911 GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Porsche 911 GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2021