Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde.

Prezentata publicului larg in toamna anului 2018, mult anticipata generatie 992 a legendarului Porsche 911 a primit zilele acestea o noua versiune de performanta. Comercializata sub indicativul GTS, respectiva masina isi va intampina clientii in trei variante diferite de caroserie: Coupe, Cabrio si Targa, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Fiecare optiune este pusa in miscare de un motor cu sase cilindri si doua turbine in dotare, ce scoate 480 CP din trei litri.

Porsche 911 GTS

Porsche 911 GTS

Aceeasi reteta tehnica a noului 911 GTS cuprinde inclusiv o cutie manuala cu sapte rapoarte si / sau automata in opt trepte de viteza, cu dublu ambreiaj, plus tractiune spate si / sau integrala, de la caz la caz. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora poate dura si numai 3.3 secunde - spune Porsche.

Daca vine vorba, in schimb, despre meniul estetic, seria vestilor bune debuteaza cu numeroase detalii exterioare in negru.

Totodata, mult anticipata generatie 992 a legendarului Porsche 911 mai ofera, prin intermediul noii versiuni de performanta GTS, si jante din aliaj cu prindere centrala. La interior, respectiva masina a pregatit diferite variante de scaune sport, cusaturi contrastante etc.

In Germania, pretul de pornire variaza intre 140.981 si 163.115 euro, in functie de optiunile privind caroseria si trenul de rulare.

Porsche 911 GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Porsche 911 GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2021