Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 480 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 150.949 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu circa trei ani si jumatate, actuala generatie a legendarului Porsche 911 se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - inutil de mentionat, si o varianta 911 GTS, livrata la pachet alaturi de un motor de 3.0 litri si 480 CP.

Fisa cu specificatii tehnice a respectivei masini continua cu o transmisie manuala in sapte rapoarte sau - optional, o cutie automata cu dublu ambreiaj si opt trepte de viteza, livrarea resurselor facandu-se fie numai catre rotile spate, fie catre ambele punti, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Porsche 911 GTS

Porsche 911 GTS

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea si intr-un interval de numai 3.3 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 311 kilometri pe ora. Consumul de carburant: intre 10.4 si 11.4 litri la 100 de kilometri - dupa cate se pare.

Reteta caracteristica noului Porsche 911 GTS continua cu o pereche de spoilere fata si spate redesenate pentru un plus de sportivitate, acesteia alaturandu-i-se un set de praguri laterale proeminente si un set de jante din aliaj in combinatia 20 / 21 de inch - dupa cum mentionam si anterior, in trecut.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, respectiva masina ofera, in standard, si o tapiterie din Race-Tex, echiparea disponibila in schimbul sumei de 150.949 de euro cuprinzand inclusiv instrumente de bord partial digitale. Plus un display central cu o diagonala de 10.9 inch, instalatie audio cu opt difuzoare etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Porsche 911 GTS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2022