Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din ultima parte a toamnei lui 2019, cea dintai generatie a masinii comercializate sub denumirea de DBX a primit de curand, chiar zilele trecute, o noua varianta de top. Cunoscuta sub indicativul DBX 707, respectiva versiune a bijuteriei de aproximativ 200.000 de euro de la Aston Martin gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri - ce ofera 707 CP, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

Aston Martin DBX 707

Aston Martin DBX 707

Lista atractiilor principale continua cu o transmisie automata cu noua rapoarte si - de aceasta data, ambreiaj umed, livrarea valorii mentionate si anterior, in randurile precedente, facandu-se catre rotile de pe ambele punti - multumita unui sistem de tractiune integrala radical imbunatatit.

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, noua varianta pe nume DBX 707 isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.2 secunde. Seria vestilor bune cuprinde inclusiv o viteza maxima de 310 kilometri pe ora - un record pentru segmentul de masini in care respectiva versiune a bijuteriei de aproximativ 200.000 de euro de la Aston Martin activeaza, se spune in comunicatul prezentat, in prima saptamana a lunii februarie, publicului larg.

Aceasta a mai pregatit - totodata, si o suspensie recalibrata, un pachet aerodinamic restilizat, jante din aliaj de pana la 23 de inch - ce ascund discuri de franare de 420 de milimetri la nivelul rotilor fata si 390 de milimetri in spate, o evacuare cvadrupla, insertii de piele si Alcantara etc.

Aston Martin DBX 707

Aston Martin DBX 707

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Aston Martin DBX 707
mai multe