Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 707 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde - dupa cum precizam si anterior.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 60 de zile, la inceputul acestui an, noua versiune 707 a primului Aston Martin DBX din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, varianta de aproximativ 200.000 de euro a masinii dezvoltate pentru a concura impotriva unor nume ca Lamborghini Urus se remarca in special prin spoilerele fata si spate (re)desenate pentru o doza extra de agresivitate, insa nici insertiile proeminente de la nivelul pragurilor laterale, jantele din aliaj de pana la 23 de inch sau evacuarea cvadrupla nu vor trece neobservate.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, clientii vor descoperi si o consola centrala restilizata - acompaniata, printre altele, de ceasuri de bord digitale si configurabile, de volan sport, scaune cu suport lateral marit, tapiterie din piele si alcantara.

Lista atractiilor principale culmineaza cu motorul de sub capota, noua versiune 707 a primului Aston Martin DBX bucurandu-se de serviciile unui V8 cu doua turbine in dotare - plus o capacitate cilindrica de 4.0 litri si, daca mai trebuia mentionat, 707 CP. Aceeasi varianta de aproximativ 200.000 de euro a masinii dezvoltate pentru a concura impotriva unor nume ca Lamborghini Urus a mai pregatit si o transmisie automata in noua rapoarte - cu ambreiaj umed, ce lucreaza alaturi de rotile de pe ambele punti, de unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.2 secunde.

Daca vine vorba - pe de alta parte, despre viteza maxima, acul vitezometrului urca, cu pedala de acceleratie la podea, pana la 310 kilometri pe ora, astfel ca discurile de franare de 420, respectiv 390 de milimetri (fata / spate) vor lucra continuu.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Aston Martin DBX 707
mai multe