Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie laser. Plus tapiterie din piele Merino si scaune cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, cea mai recenta iteratie a super-masinii comercializate de compania BMW sub numele de M8 a fost lansata - recent, si pe piata din Romania. La preturi cuprinse intre 156.247 si 165.291 euro, in functie de versiunea de caroserie bifata: Gran Coupe, Coupe sau Cabriolet.

Fiecare varianta se bucura, sub capota, de serviciile unui motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 4.4 litri. Ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra, rotilor de pe ambele punti, undeva in jurul a 600 CP.

BMW M8 Facelift

BMW M8 Facelift

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora promite sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp deloc neglijabil - dimpotriva!, de numai 3.3 sau 3.4 secunde. In functie, daca mai trebuia, inca o data, mentionat, si de versiunea de caroserie bifata de viitorul proprietar.

Si daca tot veni vorba despre clienti si cumparatori, persoanele interesate de cea mai recenta iteratie a super-masinii comercializate de compania BMW sub numele de M8 au la dispozitie si o varianta Competition. Cu 17.425 euro mai scumpa.

Respectiva reteta dispune - la randul sau, oarecum inutil de precizat, de un motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 4.4 litri. Insotit - din nou, de o cutie automata cu opt rapoarte - ce livreaza insa rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 625 CP, de unde si un 0 - 100 km/h in 3.2 sau 3.3 secunde, aparent.

BMW M8 Facelift

BMW M8 Facelift

BMW M8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze BMW M8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2022