Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 625 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 sau 3.3 secunde - in functie si de varianta de caroserie pentru care clientul opteaza.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate - inca din vara lui 2019, prima generatie a masinii pe care BMW o vinde sub denumirea M8 a primit recent - chiar zilele trecute, cateva imbunatatiri de ordin vizual si tehnologic. Programata sa ajunga in showroom-uri din aceasta primavara, respectiva versiune ofera noi jante si culori la exterior, in timp ce interiorul s-a ales cu un ecran central cu diagonala de 12.3 inch si scaune de tip scoica - realizate din plastic ranforsat cu fibra de carbon si imbracate intr-o combinatie de piele si Alcantara, dupa cate se precizeaza.

BMW M8 Facelift

BMW M8 Facelift

Sub capota, propulsia este asigurata, in continuare, daca mai trebuia mentionat, de o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri - ce dezvolta aproximativ 625 de cai putere si 750 de Newton-Metri.

O transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu completeaza, alaturi de tractiunea integrala cunoscuta sub numele M xDrive, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, dureaza doar 3.2 secunde in cazul variantelor de caroserie cu plafon fix - Coupe si Gran Coupe. De cealalta parte, versiunea Convertible a noului BMW M8 Competition Facelift are nevoie de 3.3 secunde pentru a incheia misiunea respectiva. Viteza maxima urca pana la 305 kilometri pe ora - cu pachetul M Driver bifat.

Daca vine vorba - in schimb, despre pretul de vanzare, acesta variaza intre 167.700 si 178.700 de euro, fara a pune insa la socoteala si eventualele costuri cu dotarile si echipamentele optionale, bineinteles.

BMW M8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze BMW M8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2022