Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare amana lansarea noii generatii

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare amana lansarea noii generatii
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare amana lansarea noii generatii
Distribuie pe Facebook

Exista insa si o parte buna in aceasta veste trista: clientii nu vor avea de asteptat decat opt zile in plus comparativ cu data initiala.

Anuntata in urma cu aproximativ sapte luni, urmatoarea generatie a legendarei masini oferite de Mercedes sub denumirea (de) SL ar fi trebuit sa debuteze, in mod oficial, in prima jumatate a saptamanii curente. Din motive necunoscute publicului larg, conducerea companiei producatoare a luat insa (surprinzatoarea) decizie de a muta - pe ultima suta de metri, data premierei mondiale din 20 in 28 octombrie.

Fotografiata complet necamuflata in timpul unei prezentari secrete, viitoarea decapotabila de lux va porni pe urmele actualului Bentley Continental GTC, alaturi de un design exterior impozant, cu numeroase detalii proeminente.

Mercedes-AMG SL - Poze de la exterior

Mercedes-AMG SL - Poze de la exterior

De celalta parte a portierelor, la interior, urmatoarea generatie a legendarei masini oferite de Mercedes sub denumirea (de) SL a pregatit, asa cum precizam inclusiv anterior, o configuratie cu patru scaune individuale, plus tapiterie din piele Nappa. Spectaculoasa reteta va (mai) cuprinde, printre altele, si o instalatie audio produsa de compania Burmester, dar si celebrul sistem de infotainment MBUX, evident.

Totodata, din meniul specific viitoarei decapotabile de lux, proiectata pentru a concura cu actualul Bentley Continental GTC, nu vor lipsi nici cusaturile sub forma de carouri, gurile de ventilatie turbionare sau afisajul pe parbriz 3D.

Urmatoarea generatie a legendarei masini oferite de Mercedes sub denumirea (de) SL nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister din punctul de vedere al gamei de motorizari. Ultimele detalii si informatii (neoficiale) vorbesc insa despre o larga varietate de unitati electrificate cu ajutorul tehnologiilor MHEV sau PHEV, de la caz la caz, in timp ce puterea maxima disponibila ar putea depasi 800 CP.

Mercedes-AMG SL - Poze de la interior

Mercedes-AMG SL - Poze de la interior

Mercedes-AMG SL - Poze de la interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2021