Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Noua generatie, surprinsa complet necamuflata in timpul unei prezentari secrete

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Noua generatie, surprinsa complet necamuflata in timpul unei prezentari secrete
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Noua generatie, surprinsa complet necamuflata in timpul unei prezentari secrete
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte, lansarea publica a fost programata abia peste aproximativ trei saptamani, pentru data de 20 a lunii octombrie.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul anului 2011, actuala generatie a gamei oferite de Mercedes sub denumirea SL, cunoscuta si sub numele de cod R231, este pe cale sa devina istorie. O noua formula a legendarei masini din Stuttgart va debuta insa peste aproximativ 20 de zile, potrivit chiar ultimelor informatii si detalii publicate de compania producatoare.

Anuntata cu diferite ocazii, atat prin intermediul unor fotografii care surprind, usor camuflat, meniul de la exterior, cat si cu ajutorul unor imagini clare de la interior, respectiva creatie a mai facut, astazi, un pas catre lumina reflectoarelor.

Intr-o alta ordine de idei, urmatoarea generatie a gamei oferite de Mercedes sub denumirea SL, cunoscuta si sub numele de cod R232, a fost surprinsa, aparent in timpul unei prezentari secrete, cu caroseria cu doua portiere si plafon retractabil din material textil dezgolita de secrete. Din pacate, poza publicata pe Instagram nu este este intocmai de o calitate exceptionala.

De asemenea, nici necunoscutele cu privire la gama de motorizari a noii masini din Stuttgart, despre care se spune ar putea oferi, in configuratia de top, peste 800 de cai putere, nu au fost inca lamurite; noroc ca debutul oficial se apropie rapid.

View this post on Instagram

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2021