Masina din 2001 se relanseaza in stil mare. Uite aici cum arata versiunea de serie

  • Masina din 2001 se relanseaza in stil mare
  • Uite aici cum arata versiunea de serie
Distribuie pe Facebook

Productia noii variante nu va depasi 25 de exemplare, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Iti mai aduci aminte de proiectul Vanquish 25, dezvoltat de designer-ul Ian Callum impreuna cu specialistii companiei R-Reforged? Ultima parte a lunii iulie ne pune fata in fata cu primele fotografii oficiale ale versiunii de serie.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, noua masina - ce a primit deja aprobarea britanicilor de la Aston Martin, va fi oferita in doar 25 de bucati, fiecare cu cate un motor V12 de 5.9 litri sub capota.

Aston Martin Callum Vanquish 25 By R-Reforged

Spre deosebire insa de original, varianta de productie a proiectului Vanquish 25 pune la bataie o herghelie formata din 580 CP (+60 CP), ceea ce inseamna ca viteza maxima ar trebui sa depaseasca 320 km/h. Suna bine, nu-i asa?

Nici departamentul estetic nu a scapat neatins, fructul colaborarii dintre designer-ul Ian Callum si compania R-Reforged bucurandu-se de cateva detalii noi fata de masina Aston Martin aflata la baza.

Versiunea de serie a proiectului Vanquish 25 va intra pe linia de asamblare chiar la inceputul toamnei, in luna septembrie, potrivit ultimelor informatii oficiale. Cat despre pretul de vanzare, acesta se ridica la 550.000 de lire sterline.

Ce este drept, clientii masinii propuse de Ian Callum si R-Reforged, cu aprobarea britanicilor de la Aston Martin, vor avea la dispozitie multe optiuni de configurare... pentru un rezultat unic in lume.

Aston Martin Callum Vanquish 25 By R-Reforged

Aston Martin Callum Vanquish 25 By R-Reforged

Aston Martin Callum Vanquish 25 By R-Reforged

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Aston Martin Callum Vanquish 25 By R-Reforged
mai multe