Masina din 2001 se relanseaza in stil mare. Uite aici cum arata versiunea mult imbunatatita!

  • Designer-ul primului Aston Martin Vanquish anunta lansarea unei versiuni imbunatatite a masinii din 2001
  • Proiectul Vanquish 25 vine cu 580 de cai sub capota, modificari de ordin estetic si productie limitata
Distribuie pe Facebook

Nostalgicii sunt rugati sa se grabeasca: productia noii variante nu va depasi 25 de exemplare.

Aston Martin Vanquish, masina cu motor V12 de 5.935 de centimetri cubi de la inceputul decadei anterioare, revine la viata. Intr-o versiune mult imbunatatita, de a carei proiectare s-a ocupat insusi designer-ul originalului: Ian Callum.

Dezvoltat alaturi de specialistii R-Reforged, cu aprobarea britanicilor de la Aston Martin, proiectul Vanquish 25 iese in evidenta printr-un design familiar, modificat exclusiv la nivel de detaliu.

Chiar daca totul arata ca acum 18 ani, Ian Callum precizeaza ca noul Aston Martin Vanquish 25 se bucura de peste 100 de schimbari comparativ cu originalul. Inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED sau jante cu diametrul pe 22 de inch.

Totodata, spre deosebire Aston Martin-ul de la care s-a plecat, proiectul Vanquish 25 mai ofera si o suspensie mai joasa cu 10 milimetri, discuri carbon-ceramice, plus Apple CarPlay si Android Auto.

In cazul in care mai era nevoie de precizat, noul Aston Martin Vanquish 25 a primit chiar si o alta consola centrala, realizata din fibra de carbon. Si accesorizata cu un ceas detasabil in partea superioara, realizat de compania Bremont.

Potrivit lui Ian Callum, productia proiectului Vanquish 25 va fi limitata la doar 25 de exemplare, fiecare disponibil pentru 550.000 de lire - pret care include Aston Martin-ul donor, dar exclude taxele locale.

Exceptand imbunatatirile estetice si tehnologice, noul Aston Martin Vanquish 25 propune si o crestere de putere, motorul V12 de 5.935 de centimetri cubi livrand acum puntii spate circa 580 CP. Printr-o cutie automata in sase rapoarte.

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Aston Martin Vanquish 25
mai multe