Masina din 2001 se relanseaza in stil mare. Uite cum arata in realitate noua versiune

Masina din 2001 se relanseaza in stil mare. Uite cum arata in realitate noua versiune
  • Masina din 2001 se relanseaza in stil mare
  • Uite cum arata in realitate noua versiune
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu 12 cilindri in V dezvolta 580 de cai putere. Mai mult decat suficient pentru o viteza maxima de aproximativ 320 de kilometri pe ora.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 16 luni si jumatate, inca de la inceputul toamnei anului 2019, versiunea moderna a clasicei masini cunoscute sub numele de Aston Martin Vanquish a revenit, saptamana aceasta, in prim-plan. Este momentul sa aflam cum arata in realitate si, important decat atat, cum se conduce proiectul dezvoltat de designer-ul Ian Callum cu specialistii companiei R-Reforged.

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Aston Martin Vanquish 25

Nu inainte insa de a trece, din nou, in revista cateva detalii extrem de interesante. Printre care si motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V, de 5.935 de centimetri cubi, pe benzina, modificata pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 580 de cai putere.

Creata cu permisiunea conducerii Aston Martin, masina ce va fi comercializata sub denumirea de Callum Vanquish 25 by R-Reforged promite astfel sa accelereze pana la o viteza maxima de 320 de kilometri pe ora. Numarul de magie va incepe totusi abia la locul de parcare, public sau privat, proiectul oferit intr-o editie limitata la numai 25 de exemplare urmand sa impresioneze cu detaliile estetice din dotare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Aston Martin Vanquish 25
mai multe