Masina mai buna decat sexul. Are 640 de cai putere si plafon retractabil

Masina mai buna decat sexul. Are 640 de cai putere si plafon retractabil
  • Chevrolet publica primele imagini si detalii oficiale ale noului Camaro ZL1 Convertible
  • Muscle car-ul american ofera un V8 supraalimentat de 6.2 litri si 640 de cai putere
  • Principala surpriza o reprezinta plafonul retractabil realizat din material textil
Distribuie pe Facebook

Un V8 supraalimentat cu 640 de cai putere sub capota si... nimic deasupra capului. Noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible este una dintre acele masini pe care oricine trebuie sa le experimenteze cel putin o data in viata.

Nici bine nu am apucat sa ne revenim din socul cauzat de lansarea extremului Camaro ZL1, ca americanii de la Chevrolet s-au si intors cu un nou automobil capabil sa ne amestece gandurile.

Vorbim, bineinteles, despre versiunea decapotabila a muscle car-ului anterior mentionat, care se lauda tot cu o unitate V8 supraalimentata de 6.2 litri, 640 de cai putere si 868 Newton-Metri.

De livrarea valorilor maxime catre puntea spate se ocupa si in cazul de fata o cutie manuala in sase rapoarte, clientii mai pretentiosi avand la dispozitie inclusiv o transmisie automata cu zece trepte.

Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Asemeni variantei Coupe, noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible dispune in standard de suspensie Magnetic Ride Control, diferential cu alunecare limitata (electronic, nu mecanic) sau frane Brembo.

Pentru cei care prefera mai degraba sa fie admirati decat rapizi, automobilul american dispune de o serie de elemente si detalii exterioare care cu siguranta nu vor fi trecute cu vedere.

Intr-o alta ordine de idei, avem spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si o capota bombata a motorului sau un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Eleronul destinat capotei portbagajului si sistemul de evacuare care se incheie cu patru tips-uri rotunde pun capat listei cu bunatati exterioare, vestile bune continuand insa la nivel de cockpit.

Cockpit care propune un volan in trei spite cu parte inferioara plata, scaune fata sport, insertii de piele, cusaturi contrastante, dar si ornamente din fibra de carbon pentru panoul de bord.

Noul Camaro ZL1 Convertible va ajunge in showroom-urile Chevrolet de peste Ocean la inceputul anului viitor. Preturile de pornire ramane, cel putin pentru moment, un mare mister.

Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Chevrolet Camaro ZL1 Convertible
mai multe