Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa. Ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV

Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa. Ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
  • Masina pe care Ford nu vrea sa o vanda nimanui din Europa
  • Ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
Distribuie pe Facebook

Comercializata la preturi incepand de la echivalentul sumei de 26.932 de euro, respectiva creatie adaposteste sub capota un sistem de propulsie hybrid. Ce dezvolta un total sinonim cu exact 309 cai putere.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou autoturism marca Ford, celebrul constructor american de masini anuntand - in cursul zilei de joi, lansarea modelului Mondeo Sport. Destinat special clientilor de pe piata din China, acesta ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV care masoara peste 4.92 metri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste pragul de 2.945 de milimetri - dupa cum anunta compania producatoare.

Ford Mondeo Sport

Ford Mondeo Sport

Oferit la preturi incepand de la echivalentul sumei de 26.932 de euro, pachetul cu pricina gazduieste sub capota un ansamblu hybrid, ce combina o motorizare turbo in patru cilindri - cu capacitatea de 2.0 litri, pe benzina, si o unitate electrica pentru un total sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 309 CP. Rezultatul: cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval mai mic de opt secunde, in timp ce viteza de top depaseste - deloc surprinzator, 200 km/h.

Acelasi Mondeo Sport se mai poate lauda, dezvaluie celebrul producatorul american de automobile, si cu blocuri optice acompaniate de tehnologia LED, cu jante pe 20 de inch - confectionate din aliaj usor, cu instrumente de bord digitale, configurabile complet. La care se adauga - pe langa scaunele actionate electric, insotite de functii de incalzire si ventilatie, o tapiterie realizata din piele perforata, un display tactil de 27", navigatie cu realitate augmentata.

Ford Mondeo Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ford Mondeo Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2024