McLaren anunta oficial succesorul legendarului F1

McLaren anunta oficial succesorul legendarului F1
Este oficial. Dupa numeroase zvonuri si fotografii spion, cei de la McLaren au admis in cele din urma ca lucreaza din greu la dezvoltarea unui succesor pentru legendarul F1. Mai mult de-atat, constructorul britanic a precizat si ca rezultatul final va fi dezvaluit la sfarsitul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Distribuie pe Facebook

Dupa o absenta de aproximativ un deceniu si jumatate, cei de la McLaren se pregatesc sa revina pe piata hypercarurilor. Informatiile oficiale sunt inca limitate la acest moment, insa este bine de stiut ca productorul britanic de automobile super-sport a admis deja ca lucreaza din greu la dezvoltarea unui succesor pentru legendarul F1. De asemenea, tot conform constructorului din Regat, noul sau autotursim de inalta performanta va fi prezentat oficial la sfarsitul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Din pacate, acestea sunt singurele detalii facute publice de oficialii McLaren insa, neoficial, viitorul hypercar al constructorul britanic va avea la baza atat celula de carbon a recent-lansatului MP4-12C, cat si motorizarea V8 twin-turbo de 3.8 litri a acestuia. Totusi, ambele componente vor fi modificate pentru a livra o doza extrema de performanta, ultimele zvonuri indicand o greutate maxima de 1.1 - 1.2 tone si un minimum de 8 - 900 cai putere. De asemenea, de pe lista cu bunatati tehnice nu vor lipsi nici elementele aerodinamice active; in plus, nu este exclus sa vedem si un sistem KERS, asemanator celui din Formula 1.

In ceea ce priveste denumirea, succesorul legendarului F1 ar putea fi botezat P1, insa nimic nu este oficial la acest moment.

--66368127837680258c-550-0-1-95-1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2012