McLaren ne serveste un 570S decorat cu mov si carbon

McLaren ne serveste un 570S decorat cu mov si carbon
  • McLaren va sosi la Pebble Beach alaturi de un 570S special configurat
  • Supercarul britanic iese in evidenta printr-un exterior de culoare mov
  • Interiorul ofera o combinatie de negru, carbon si aceeasi nuanta Mauvine Blue
Distribuie pe Facebook

Satul de atata alb, negru si gri? Atunci ai picat exact in locul potrivit, la (oarecum) momentul potrivit.

Startul editiei din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach se apropie cu pasi repezi, iar cei de la McLaren au facut tot posibilul sa se asigure ca noul lor 570S nu va cadea in cercul vicios al masinilor pline de non-culoare.

Asa a luat nastere urmatorul exemplar al supercarului britanic, care s-a intors din vizita facuta departamentului McLaren Special Operations (MSO) cu o caroserie finisata intr-un mov pe care nu ai cum sa-l ratezi nici macar daca vrei.

McLaren 570S in movMcLaren 570S in mov

McLaren 570S in mov

Nuanta de Mauvine Blue nu reprezinta insa singura atractie principala a departamentului exterior, pachetul aerodinamic din fibra de carbon si jantele bi-colore in cinci spite duble conferindu-i noului McLaren 570S un plus de exclusivitate.

Chiar si asa, specialistii departamentului McLaren Special Operations (MSO) nu aveau sa se opreasca aici, inclusiv cockpitul supercarului interior alegandu-se cu un tratament unic, ce combina pielea neagra, cu accentele mov si ornamentele din carbon.

Informatiile oficiale cu privire la partea tehnica a acestui McLaren 570S lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca propulsia sa fie asigurata in continuare de o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 3.8 litri, ce dezvolta 570 CP.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h va deveni realitate si in cazul de fata dupa numai 3.2 secunde, fisa cu specificatii tehnice culminand cu viteza maxima de aproximativ 328 de kilometri pe ora - care i se datoreaza si transmisiei automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, respectiv constructiei ultra-usoare ce pastreaza greutatea in jurul unei valori de 1.313 kilograme.

McLaren 570S in mov

McLaren 570S in mov

McLaren 570S in mov

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze McLaren 570S in mov
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 August 2015