McLaren P1 GTR ni se arata intr-o noua imagine oficiala

McLaren P1 GTR ni se arata intr-o noua imagine oficiala
  • McLaren P1 GTR ni se arata intr-o noua imagine oficiala
  • Supercarul britanic promite un total de 1.000 CP sub capota
  • Pachetul aerodinamic se anunta pe masura performantelor
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul supercar de 1.000 de cai putere din Marea Britanie se va bucura de un pachet aerodinamic pe masura performantelor sale, dupa cum ne dezvaluie (si) cea de-a treia schita scapata pe internet in cursul acestei dimineti.

Lamborghini Aventador LP700-4, Pagani Huayra, Porsche 918 Spyder, McLaren P1, Ferrari LaFerrari, Koenigsegg Trevita, iar lista poate continua la nesfarsit. In ciuda celor prezise acum cativa ani, cum ca eficienta va lua locul performantei, razboiul cailor putere nu s-a incheiat. Iar numele mai sus enumerate reprezinta cea mai buna dovada in acest sens.

Competetia cifrelor si numerelor maxime va continua, de asemenea, si in perioada urmatoare de timp, cu italienii de la Ferrari, respectiv britanicii de la McLaren ocupand capul de afis. Daca despre viitorul LaFerrari XX nu se cunosc prea multe detalii, cu exceptia faptului ca va ascunde sub capota ceva mai mult de 1.000 CP, despre noul P1 GTR putem spune inca de pe acum ca va impresiona in mod special prin aspectul sau vizual, kitul aerodinamic agresiv stilizat urmand a reprezenta atractia principala a supercarului din Woking, Surrey.

Dar asta nu inseamna neaparat ca fisa cu specificatii tehnice va dezamagi in vreun fel anume, oficialii McLaren grabindu-se sa anunte ca versiunea extrema, track-only, a navei lor amiral va pune la dispozitia clientilor sai un total de 1.000 de cai putere. In plus, acestia vor mai avea parte si de alte cateva facilitati unice, precum consultari cu seful departamentului de design, Frank Stephenson, acces la unul dintre simulatoarele constructorului britanic si, nu in ultimul rand, invitatii la cel putin sase eveniment internationale ce se vor desfasura pe circuitele de Formula 1.

Noul P1 GTR va intra in productia de serie (limitata) abia dupa ce toate cele 375 de exemplare ale variante "standard" au fost construite si va avea un pret pe masura caracteristicilor sale: 1.98 milioane de lire sterline sau, daca vrei, undeva in jurul a 2.5 milioane de euro.

McLaren P1 GTR - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2014