McLaren P1 - Primele imagini cu interiorul!

McLaren P1 - Primele imagini cu interiorul!
Doar trei saptamani au mai ramas pana la startul Salonului Auto de la Geneva, un motiv numai bun pentru ca britanicii de la McLaren sa publice primele fotografii oficiale cu cockpitul mult anticipatului succesor al legendarului F1, si anume modelul P1.
Distribuie pe Facebook

Construit aproape integral din fibra de carbon si acoperit partial cu insertii de piele, respectiv accente de alcantara, cockpitul noului McLaren P1 propune un mixt intre sportivitate si functionalitate, designerii britanici acordand de asemenea o atentie sporita si capitolului confort. Mai exact, in ciuda faptului ca este un automobil ultraperformant, succesorul legendarului F1 va pune la dispozitia pasagerilor sai si dotari caracteristice unui model premium, precum sistem automat de climatizare, sistem de navigatie si, nu in ultimul rand, sistem audio de inalta fidelitate, marca Meridian.

Informatiile oficiale se opresc momentan, insa asteptarea este pe cale sa ia sfarsit: noul McLaren P1 va fi dezvaluit in premiera mondiala la inceput lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile pentru vizitatori si presa din intreaga lume.

McLaren P1 - Interior

McLaren P1 - Interior

McLaren P1 - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2013