Mercedes AMG GT promite un motor twin-turbo si o cutie DCT

Mercedes AMG GT promite un motor twin-turbo si o cutie DCT
  • Germanii de la Mercedes au publicat noi poze cu viitorul AMG GT
  • Propulsia acestuia va fi asigurata de o motorizare twin-turbo
  • Meniul mai include si o cutie DCT, plus un sasiu din aluminiu
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou numar al revistei Drive Performance de la Mercedes AMG ne dezvaluie cateva detalii extrem de interesante cu privire la caracteristicile tehnice ale viitorului supercar din Affalterbach.

Asteptat cu sufletul la gura de toti fanii automobilelor de inalta performanta, noul Mercedes AMG GT va fi lansat pe piata in primavara anului viitor, la un pret momentan necunoscut. Tinand insa cont de faptul ca oficialii germani vad in acest model o alternativa pentru gama Porsche 911, nu ar fi de mirare ca cel de-al doilea supercar dezvoltat in totalitate de specialistii din Affalterbach sa aiba un pret de pornire situat in jurul valorii de 100.000 de de euro.

Mercedes AMG GT - Noi Poze

Ce vor primi clientii in schimbul acestei sume de bani? Din pacate, majoritatea informatiilor tehnice cu privire la noul Mercedes AMG GT lipsesc cu desavarsire din peisaj, oficialii germani limitandu-se la a afirma ca cel de-al doilea supercar dezvoltat in totalitate de specialistii din Affalterbach va gazdui sub capota o motorizare supraalimentata cu ajutorul a doua turbine, oferita in compania unei transmisii automate cu dublu ambreiaj si a unui sasiu realizat din aluminiu.

Detaliile se opresc, din pacate, aici, insa exista numeroase zvonuri care indica faptul ca noul Mercedes AMG GT se va bucura de serviciile unui propulsor V8 cu o capacitate cilindri ca de patru litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 500 de cai putere. Drept urmare, nu ar fi de mirare ca primii 100 de kilometri pe ora sa vina dupa mai putin de patru secunde, mai ales daca tinem cont ca promisiunea oficialilor german cu privire cel de-al doilea supercar dezvoltat in totalitate de specialistii din Affalterbach include si o "greutate scazuta".

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul Mercedes AMG GT va prelua, cel mai probabil, numeroase detalii de la modelul SLS AMG, exceptie facand usile cu deschidere verticala, care nu-si vor mai face aparitia la orizont si de-aceasta data. Cat despre meniul interior, cel de-al doilea supercar dezvoltat in totalitate de specialistii din Affalterbach se va putea lauda cu o combinatie de lux si sportivitate, ce aduce in prim plan insertii de piele, accente de alcantara, plus ornamente din fibra de carbon, dupa cum am putut vedea si AICI.

Mercedes AMG GT - Noi Poze

Mercedes AMG GT - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes AMG GT - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2014