Mercedes AMG GT: Iata cum arata interiorul noului supercar din Stuttgart

Mercedes AMG GT: Iata cum arata interiorul noului supercar din Stuttgart
  • Mercedes a publicat primele fotografii oficiale ale noului AMG GT
  • Modelul va fi dezvaluit oficial in toamna acestui an, la Paris
  • Propulsia ar putea fi asigurata de un motor cu 8 cilindri in V
Distribuie pe Facebook

Mercedes a dezvaluit astazi primele fotografii oficiale ale noului AMG GT, model ce va juca rolul de succesor al supercarului SLS incepand cu toamna acestui an.

Dupa aproximativ patru ani de existenta si excelenta, modelul Mercedes SLS AMG a ajuns in cele din urma la finalul carierei sale. Constructorul german nu va ramane insa pentru mult timp fara un reprezentant in lumea supercarurilor.

Botezat AMG GT si dezvoltat in totalitate de specialistii diviziei din Affalterbach, urmatorul automobil de inalta performanta marca Mercedes va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cel mai probabil cu ocazia Salonului de la Paris.

Din pacate, majoritatea informatiilor cu privire la inlocuitorul popularului SLS AMG lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii constructorului german publicand in schimb doua fotografii ce surprind aspectul interior al viitorului AMG GT.

Un aspect interior care, fie vorba intre noi, imbina cu mare succes luxul si sportivitatea, pielea in doua culori prezenta din belsug, scaunele cu suport lateral marit si consola centrala accesorizata cu un design inspirat de motoarele cu opt cilindri in V reprezentand cele mai elocvente detalii in acest sens.

Mercedes AMG GT - Poze Interior

De asemenea, nu vor trece neobservate nici volanul in trei spite, imbracat intr-o combinatie de piele / alcantara, accentele de fibra de carbon sau gurile de ventilatie rotunde, asemanatoare celor intalnite la recent lansatul S-Class Coupe.

Lista cu bunatatile regasite la nivel de interior nu se opreste insa aici, noul Mercedes AMG GT promitand sa impresioneze si prin tehnologiile sale de ultima ora, precum sistemul audio de inalta fidelitate semnat Burmester sau sistemul de infotainment controlat prin intermediul tehnologiei touchpad.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de facut: sa asteptam trecerea timpului pentru a afla (si) caracteristirile cu care inlocuitorul popularului SLS AMG se poate lauda pe plan tehnic.

Caracteristici care ar putea include, pe langa transmisia automata cu padele surprinsa de fotografiile din cazul de fata, si un propulsor V8 dotat atat cu doua turbine de inalta performanta, cat si cu o capacitate cilindrica de patru litri.

Mercedes AMG GT - Poze Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe