Mercedes dezvaluie noul SLS AMG GT Final Edition, ultimul SLS AMG din istorie!

Mercedes dezvaluie noul SLS AMG GT Final Edition, ultimul SLS AMG din istorie!
  • Mercedes prezinta noul SLS AMG GT Final Edition
  • Modelul va fi construit in doar 350 de exemplare
  • Propulsia este asigurata de un V8 de 591 cai putere
Distribuie pe Facebook

Desi lansat pe piata in urma cu numai trei ani, modelul Mercedes SLS AMG se pregateste deja sa-si ia ramas bun de la industria auto. Nu inainte insa de a ni se dezvaluie intr-o noua si ultima editie speciala.

Urmand a debuta in premiera mondiala in cursul saptamanii viitoare, atat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, cat si cu ocazia evenimentului Tokyo Motor Show, modelul Mercedes SLS AMG GT Final Edition iese in evidenta prin numeroase noi accesorii aerodinamice realizate din fibra de carbon, prelungirea spoilerului frontal, capota motorului, oglinzile laterale si eleronul pentru portbagaj fiind dintre cele mai reprezentative. De asemenea, jantele beneficiaza acum de un design cu cinci spite duble si ascund discuri de dimensiuni generoase cu etriere finisate in rosu.

Mercedes SLS AMG GT Final Edition

In ceea ce priveste motorizarea, modelul Mercedes SLS AMG GT Final Edition se poate lauda cu serviciile unui propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.3 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 591 cai putere si 650 Newton-Metri. Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 3.7 secunde. Viteza maxima? Limitata electronic la pragul celor 320 de kilometri pe ora!

Mercedes SLS AMG GT Final Edition

Din pacate, informatiile oficiale se opresc momentan aici insa, asa cum o sugereaza si denumirea sa, noul Mercedes SLS AMG GT Final Edition va fi ultimul SLS AMG construit vreodata. Productia sa va fi limitata la numai 350 de exemplare, iar debutul sau va avea loc alaturi de cel al ultimei generatii a super limuzinei Mercedes S65 AMG, pe care o poti admira in detaliu facand click AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe