Mercedes lanseaza anul viitor doua noi AMG-uri. Unul ar putea avea 800 de CAI sub capota

Mercedes lanseaza anul viitor doua noi AMG-uri. Unul ar putea avea 800 de CAI sub capota
  • Mercedes lanseaza anul viitor doua noi AMG-uri
  • Unul ar putea avea 800 de CAI sub capota
  • Divizia de performanta pregateste si un Black Series
Distribuie pe Facebook

Mercedes va lansa pe parcursul urmatoarelor luni doua noi modele de inalta performanta. O spune chiar Michael Knoller, seful diviziei de management si vanzari al diviziei AMG.

Chiar daca au mai ramas cateva saptamani pana la finele anului curent, Mercedes a definitivat deja o parte dintre planurile pe 2020. Iar printre acestea se numara inclusiv doua premiere pregatite de specialistii diviziei de performanta AMG.

Una dintre viitoarele lansari vizeaza devoratorii de sportive pur-sange si consta intr-o versiune Black Series a actualului AMG GT.

In aceasta noua configuratie de top, bijuteria celor de la Mercedes ar putea oferi o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, care sa livreze o putere maxima de 700 de cai. Suficient pentru un 0 - 100 km/h in <3.5 secunde.

Pe langa motorul ceva mai potent, primul AMG GT Black Series din istorie este asteptat sa ofere diverse imbunatatiri si la nivel aerodinamic.

Lansarea cu numarul doi pregatita de specialistii diviziei de performanta a companiei Mercedes pentru anul viitor va lua forma unui GT 4-Door Coupe plug-in hybrid. Acasta ar putea fi varianta de serie a conceptului AMG GT (foto) din 2017.

Echipat cu un sistem de propulsie care combina celebrul benzinar V8 bi-turbo de patru litri cu o unitate electrica, prototipul in cauza...

... ei bine, se lauda cu o putere maxima de 800 de cai. Acum ramane de vazut daca noul rival al modelului Porsche Panamera Turbo S e-Hybrid se va bucura la randul lui de aceasta onoare sau nu va fi cu mult mai potent decat actualul GT63 S.

Mercedes-AMG GT Concept

Mercedes-AMG GT Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe