Mercedes rescrie istoria. Ce masina scot nemtii peste numai trei luni

Mercedes rescrie istoria. Ce masina scot nemtii peste numai trei luni
  • Mercedes lanseaza in noiembrie primul sau 53 AMG
  • Respectiva versiune promite un sistem de propulsie hibrid
  • Clientul acestui model se alege cu peste 450 cai putere
Distribuie pe Facebook

Urmeaza o toamna extrem de aglomerata pentru nemtii de la Mercedes-Benz, care au in plan inclusiv lansarea unei masini cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP.

Mult anticipatul automobil de strada pus in miscare de un tren de rulare similar cu cel intalnit pe monopostul pilotat de Lewis Hamilton in sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Formula 1 nu este insa singura mare surpriza a companiei din Stuttgart.

Conform unor informatii obtinute de publicatia Autocar, nemtii de la Mercedes-Benz vor mai lansa in toamna acestui an si o noua gama de modele de inalta performanta, comercializata sub denumirea 53 AMG si insotita de un sistem de propulsie hibrid.

Primul reprezentant al respectivei familii auto din Stuttgart va avea la baza urmatoarea generatie a coupe-ului in patru usi CLS si va fi pus in miscare de benzinar cu sase cilindri in linie, de trei litri, care, impreuna cu un motor electric, va genera peste 450 CP.

In materialul publicat de jurnalistii britanici se mai precizeaza ca sistemul de propulsie hibrid detaliat in randul de mai sus isi va face loc si sub capota actualului E-Class - cu importanta precizare ca doar in cazul versiunii Coupe si al variantei Cabriolet, ce este drept.

Acum ramane de vazut daca din noua familie de modele Mercedes 53 AMG vor face parte si alti membri, un candidat serios pentru primirea benzinarului cu sase cilindri in linie, de trei litri, care, impreuna cu un motor electric, genereaza peste 450 CP fiind viitorul GLE.

La acest moment, fanii automobilelor de inalta performanta din Stuttgart au la dispozitie numai optiuni pe benzina, cu patru (45), sase (43), opt (63) sau chiar 12 cilindri (65), in functie de clasa din care face parte produsul achizitionat - A, C, E, S si asa mai departe.

Distribuie pe Facebook
mai multe