Mercedes S65 AMG Coupe: 630 cai putere si 244.000+ euro

Mercedes S65 AMG Coupe: 630 cai putere si 244.000+ euro
  • Mercedes a dezvaluit noul S65 AMG Coupe
  • Modelul ascunde sub capota un total de 630 CP
  • Pretul de pornire este de 244,009.50 euro
Distribuie pe Facebook

De la cei 630 CP furnizati de motorul V12 biturbo ascuns sub capota si pana la pretul sau de aproximativ 244.010 euro, noul Mercedes S65 AMG Coupe se bucura de toate caracteristicile necesare pentru a juca la categoria grea.

Te afli in cautarea unui coupe capabil sa imbine luxul si performanta pana la limita perfectiunii? Ei bine, industria auto ofera cateva solutii la acest moment, printre acestea numarandu-se si Aston Martin Vanquish sau Bentley Continental GT Speed. Visezi la ceva si mai special de atat? Atunci raspunsul nu poate fi decat unul singur.

Disponibil la vanzare incepand cu sfarsitul lunii septembrie, la un pret de aproximativ 244.009 euro, noul Mercedes S65 AMG Coupe se lauda cu serviciile unui urias V12 biturbo de sase litri si 630 cai putere, lista cu atractii principale continuand cu cei 1.000 de Newton-Metri din dreptul cuplului maxim. Adaugam in meniu si o transmisie automata cu sapte rapoarte, iar primii 100 km/h vin dupa numai 4.1 secunde.

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

Mercedes S65 AMG Coupe

Din pacate, viteza maxima a ramas limitata la 250 de kilometri pe ora, exact ca la restul versiunilor de motorizare, insa nu ar fi de mirare ca acest mic inconvenient dispara in urma unei vizite in Bottrop, la Brabus. Asta daca nu cumva si "rivalii" din Affalterbach vor veni, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, cu o optiune ce permite inlaturarea probleme.

Mergand mai departe, precizam ca noul Mercedes S65 AMG Coupe iese in evidenta printr-un kit aerodinamic agresiv stilizat, ce aduce in prim plan prize frontale supradimensionate, praguri laterale proeminente si, nu in ultimul rand, un remarcabil difuzor de aer, ce gazduieste si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

In ceea ce priveste aspectul sau interior, automobilul german de inalta performanta nu aduce nici un fel de surpriza majora, viitorii pasageri urmand a servi ce-i drept elementele luxoase caracteristice variantei standard in compania unor detalii sinonime cu sportivitatea absoluta, precum volanul cu design in trei spite sau scaunele fata cu suport lateral marit.

Mercedes S65 AMG Coupe

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes S65 AMG Coupe
mai multe