Mercedes vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Porsche 911 si lanseaza pe piata o noua generatie a modelului AMG GT. Cum arata in realitate

Mercedes vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Porsche 911 si lanseaza pe piata o noua generatie a modelului AMG GT. Cum arata in realitate
  • Mercedes vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Porsche 911
  • Lanseaza pe piata o noua generatie a modelului AMG GT
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un V8 cu doua turbine si o capacitate de patru litri dezvolta undeva in jurul a 585 CP. De unde si un 0 - 100 km/h in mai putin de trei secunde si jumatate, conform fisei tehnice.

Dezvaluit oficial oficial acum cu mai bine de sapte luni - inca din a doua parte a verii anului 2023, cel mai recent Mercedes-AMG GT din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit special pentru a concura impotriva unor produse precum Porsche 911, respectivul model se remarca numaidecat prin grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului - cu mentiunea ca nici jantele condimentate cu un diametru de pana la 21 de inch nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, oarecum inutil de precizat, cu traditionalul contrast dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, o evacuare sport - cu patru tobe de esapament in dotare, completand lista atractiilor vizuale. La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, un numar de doua display-uri color diferite, cu o diagonala de pana la 12.3", lucreaza impreuna pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale.

Acelasi AMG GT se mai poate lauda, la nivel tehnologic, atat cu scaune cu masaj, cat si cu o instalatie audio semnata de specialistii companiei Burmester ori cu un sistem de navigatie cu realitate augmentata - seria vestilor bune cuprinzand inclusiv afisaj pe parbriz sau statie pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile. Intr-un final, rivalului modelului Porsche 911 mai are de anuntat si un V8 echipat cu doua turbine - despre ce scoate 585 de cai putere din capacitatea de 4.0 litri, potrivit Mercedes.

Totodata, din meniu nu lipseste nici tractiunea integrala inteligenta, cu o distributie variabila a cuplului - astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 3.2 secunde. Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului se va aventura apoi pana la viteza de 315 km/h, printre multiplele ingrediente demne de enumerat regasindu-se - de asemenea, si discurile de franare carbon-ceramice, puntea spate directoare, suspensia specifica, cu amortizoare adaptive.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2024