Motivul pentru care aceasta masina cu motor diesel de 3.0 litri costa aproape cat un Lamborghini nou. Poze reale

Motivul pentru care aceasta masina cu motor diesel de 3.0 litri costa aproape cat un Lamborghini nou. Poze reale
  • Motivul pentru care aceasta masina cu motor diesel de 3.0 litri costa aproape cat un Lamborghini nou
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Un autoturism cu motor diesel de trei litri si pret de Lamborghini? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare!

Prezentata publicului larg in urma cu aproape noua ani, mult anticipata generatie cu numarul patru a gamei Range Rover se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Land Rover la dispozitia clientilor se numara si o varianta Fifty, lansata pe piata pentru a sarbatori aniversarea cu numarul 50 a legendarului model.

Despre respectiva editie speciala este vorba, de altfel, si in cazul de fata, o astfel de masina pornind, de curand, in cautarea unui nou proprietar. Dispus sa achite suma de 199.890 de euro, potrivit anuntului oficial.

Range Rover de vanzare

Fabricata in cursul anului 2021 si insotita de un rulaj de 4.899 de kilometri, aceasta se remarca in special prin caroseria finisata in doua culori, insa nici jantele din aliaj pe 22 de inch nu vor trece intocmai neobservate, ba dimpotriva. Seria vestilor bune continua cu tapiteria din piele fina, accentele metalice si setul complet de elemente piano black.

Reteta caracteristica respectivei masini din seria aniversara Range Rover Fifty de la Land Rover cuprinde inclusiv blocuri optice cu LED si camera de 360 de grade. In cazul in care mai trebuia cumva de precizat.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele fata cu functie de masaj sau bancheta spate cu suport pentru picioare. Afisajul pe parbriz, suspensia ajustabila pe aer, instrumentele de bord digitale, dar si display-ul tactil pentru climatizarea cu reglare automata a temperaturii, sistemul multimedia cu DVD player s.a.m.d. completeaza pachetul disponibil.

Sub capota, asa cum precizam si anterior, propulsia este asigurata in cazul de fata de o motorizare diesel cu sase cilindri, de trei litri si 351 CP. Livrati rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Range Rover de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 August 2021